Velkommen!
Registrer deg som ny bruker
Bruk minimum åtte tegn, gjerne med blanding av bokstaver og tall
Ordre detaljer
Paddock Pass - ut året
Sikre deg tilgang ut resten av 2022! Fornyes til månedsabonnement fra 1. januar 2023.

Informasjonskapsler/Cookies

Når du bruker våre tjenester lagres informasjonskapsler (“cookies”) og annen data lokalt på din enhet. Dette er filer som lagres i din nettleser og som kan leses av våre tjenester. Informasjonskapsler og annen lokal lagring brukes for å huske innstillinger og tilpasninger du har gjort i tjenesten, samt for å gi deg relevant informasjon når du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes også for å måle trafikken på våre nettsider.

Lukk

Innledning

Disse vilkårene og betingelsene regulerer din bruk av Parc Fermé AS sitt abonnementsinnhold. Abonnementssystemet er utviklet og levert av Infosoft, og nettsidens øvrige plattform er levert av Publish Lab. Din avtalepart er Parc Fermé AS (Org.nummer 922 321 140 MVA), Veldreløkka 68, 3267 Larvik.

Vilkårene gjelder for kjøp av abonnement på Parc Fermé sine nettsider parcferme.no. Avtalen er bindende for begge parter når Parc Fermé AS har registrert din bestilling. Produktnavnet for abonnement på nettsiden har tilnavnet «Paddock Pass».

Abonnementet omfatter

Som aktiv abonnent får man fri tilgang til all journalistikk som produseres for Parc Fermé og publiseres på parcferme.no. Vi forbeholder oss retten til å kunne gjøre fortløpende endringer i alt vi publiserer, enten det dreier seg om redigering av innhold eller aktivering/deaktivering av hvilke tilganger som gis til hvilket innhold.

Tilgang

For å få tilgangen til det eksklusive innholdet hos Parc Fermé, kreves det en brukerkonto som man er logget inn med. Parc Fermé vil samle inn informasjon om betalingshistorikk fra ordre som er gjennomført på parcferme.no. Parc Fermé AS vil behandle personopplysninger i henhold til gjeldende lover og regler.

For de som allerede har registrert en brukerkonto hos oss, kan vi i noen tilfeller kreve ekstra informasjon for at man skal få tilgang til vårt innhold. Noen eksempler er informasjon om personalia, mobilnummer, kredittkort og utløpsdato.

Ved bytte av kort, adresse eller andre endringer på brukerkontoen, så står du selv ansvarlig for å holde informasjonen hos oss oppdatert.

Vi benytter også Facebook som identifisering ved pålogging. Informasjonen vi henter fra Facebook er kun navn og registrert e-post-adresse. Vi oppfordrer til Facebook-identifisering om man ønsker en effektiv brukeropplevelse, men det er høyst frivillig og ingen krav til å identifisere seg med sin innloggede brukerkonto på Facebook.

Rettigheter

Innloggingsdetaljene er personlige og kan ikke deles med andre utenforstående. Dersom du deler dine innloggingsdetaljer i strid med dette, forbeholder vi oss retten til å stenge abonnementet med øyeblikkelig virkning uten at du har krav på kompensasjon.

Som abonnent har du kun lesetilgang til vårt innhold. Det er ikke under noen omstendigheter tillat å kopiere, distribuere eller videreselge vårt innhold, enten det være seg tekst, bilde eller annet multimediainnhold, beskyttet av gjeldende regler og lover om opphavsrett. Dersom det er ønskelig å benytte innholdet fra vårt produkt utenfor vår plattform, så må du ta spesifikk kontakt med oss vedrørende dette. Utskrift til privat bruk er riktig nok tillatt.

Parc Fermé AS står ikke ansvarlig for innhold som ligger på eksterne kilder som det deles, linkes eller viderekobles til.

Produkter og priser

Parc Fermé AS tilbyr fire ulike produkter som gir tilgang på parcferme.no, hvor tidsrommet er definert i produktets navn:

Parc Fermé vil forbeholde seg retten til å endre prisen på ditt løpende abonnement. Prisendringen kan også gjøres gjeldende for abonnenter som før prisendring har forskuddsbetalt etter tidligere pris, for eksempel ved kampanjer, rabatter eller andre tilbud.

Betaling

Abonnementet betales forskuddsvis gjennom nettbasert betalingsløsning med mobilbetaling gjennom Vipps og kortbetaling med SwedbankPay som teknisk leverandør. Vi har også muligheter for å utstede faktura.

Det er Parc Fermé AS sine betalingspartnere som er ansvarlig for kredittkortinformasjon og transaksjonene. Transaksjonene foregår trygt og sikkert, og alle betalingspartnere benytter kryptering (SSL) ved utførelse av transaksjonen. Kortinformasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart. Det påløper ikke noen andre kostnader fra oss enn det som fremkommer tydelig ved kjøpet.

Parc Fermé AS forbeholder seg retten til å endre eller å legge ned tjenester når som helst.

Oppsigelse

Avtalen er løpende og fornyes automatisk gjennom den betalingsløsningen du har valgt. Avtalen løper til en part sier opp avtalen, og et abonnement har ingen bindingstid. Abonnementet vil avsluttes ved oppsigelse etter endt periode på abonnementstypen du har betalt for.

En oppsigelse av abonnement skal avsluttes under «Min Side», alternativt skje skriftlig til vår kundeservice. Ved misbruk eller mistanke om misbruk av tjenesten eller vilkårene for bruk, kan Parc Fermé AS umiddelbart og uten varsel midlertidig stenge eller avslutte abonnementet.

Dersom betalingen for tjenesten opphører, vil tilgangen til innholdet du har kjøpt tilgang til opphøre umiddelbart. Tilgangen vil startes på nytt igjen dersom ny betaling er gjennomført.

ReklamasjonVed reklamasjon skal henvendelsen rettes så raskt som mulig og senest innen to måneder til kundeservice. Parc Fermé AS har da ansvar for retting og utbedring av feil. Dersom retting og utbedring ikke skjer innen rimelig tid, kan du kreve å få forlenget avtaleperioden tilsvarende lengden på utfallet.

Erstatningsansvaret gjelder kun ved forbrukerkjøp, med mindre feilen er forsettelig fra Parc Fermé AS sin side. Feil og mangler som skyldes streik, lockout eller annen «force majeure» utenfor Parc Fermé AS sin kontroll, gir ikke krav på erstatning.

Personvern

Ved å akseptere disse brukervilkårene samtykker du til at Parc Fermé AS kan behandle dine personopplysninger i tråd med følgende vilkår og vår personvernerklæring.

Verneting

Denne avtale reguleres av norsk rett. Eventuelle konflikter skal søkes løst gjennom forhandlinger. Om partene ikke oppnår minnelige løsninger, skal Vestfold tingrett forelegges konflikten til avgjørelse

Lukk